Menu

Technisch-Commercieel Ingenieur

Ter versterking van de R&D afdeling is LAMIFIL NV dringend op zoek  naar een gedreven Technisch-Commercieel Ingenieur die technologische ondersteuning biedt aan de commerciële dienst, kwalificatiedossiers technisch afhandelt en instaat voor opleiding van medewerkers en externe klanten.

 

Bedrijfsprofiel

LAMIFIL NV is een toonaangevend Belgisch bedrijf dat wereldwijd actief is in de ontwikkeling en productie van aluminium hoogspanningskabels, koperen spoorwegbovenleidingen en aluminium- en koperlegeringen voor diverse toepassingen.

LAMIFIL is een sterk technologisch bedrijf met focus op permanente ontwikkeling en innovatie van haar producten en klantgerichte totaaloplossingen. Zo bieden wij onze klanten hoogwaardige kwaliteitsoplossingen die het energieverlies verminderen en de transmissie en distributie van elektriciteit optimaliseren.

Het hoofdkantoor en de productieafdeling van LAMIFIL bevindt zich te Hemiksem (provincie Antwerpen) en telt meer dan 250 werknemers.

                                                                                                                    

Jouw rol

Je rapporteert aan de Technology & R&D Manager en staat in voor volgend takenpakket:

 • Je biedt technologische ondersteuning aan de commerciële dienst.
 • Je verzorgt de technische afhandeling van kwalificatiedossiers.
 • Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe processen, producten en legeringen om onze klanten een duurzame en unieke oplossing aan te bieden.
 • Je neemt initiatief om bestaande producten te verbeteren en productieprocessen efficiënter te maken. Hier werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen Sales, Productie, Kwaliteit, Logistiek en Onderhoud.
 • Je begeleidt onze salesforce op technische bezoeken bij onze klanten, staat de klant te woord bij technische vragen en formuleert alternatieven waar nodig.
 • Je staat in voor de opleiding van medewerkers en externe klanten, assisteert bij het in bedrijf stellen van productiemiddelen, instrueert gebruikers en assisteert bij opstartproblemen en de overdracht van het proces aan de productieleiding.

 

Jouw profiel

 • Je bent Burgerlijk of Industrieel Ingenieur en hebt bij voorkeur reeds enkele jaren relevante ervaring.
 • Je hebt feeling voor research, technologie en bent eveneens commercieel ingesteld.
 • Je werkt graag in een industriële productieomgeving en houdt ervan om tijd op de werkvloer door te brengen om een goed beeld te krijgen van de bottlenecks en lopende zaken.
 • Je verliest het veiligheidsaspect nooit uit het oog.
 • Je bent erg leergierig, resultaatsgericht en neemt vlot initiatieven.
 • Je bent sociaal vaardig en een loyale teamspeler.
 • Je kan zelfstandig projecten begeleiden en afwerken.
 • Je bent bereid tot korte buitenlandse verplaatsingen.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels – Frans en Duits zijn een pluspunt.

 

Ons aanbod

LAMIFIL NV biedt jou een uitdagende en afwisselende functie met zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden binnen een hecht team. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven opleiding en een brede waaier aan mogelijkheden om een expert in je kennisdomein te worden. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

 

Hoe solliciteren?

Staat deze functie jou op het lijf geschreven en heb je zin om met de LAMIFIL collega’s mee te werken aan de groei van onze onderneming? Stuur dan snel je CV met een korte toelichting van je motivatie naar LAMIFIL NV ter attentie van Katleen Ceulemans, HR Manager, via jobs@lamifil.be (Frederic Sheidlaan, 2620 Hemiksem).

 

solliciteer online