Maintenance Manager

Jouw rol

Als Maintenance Manager ben je een technisch sleutelfiguur om de innovatiestrategie bij Lamifil mee waar te maken. Je leidt, organiseert en volgt de Onderhoudsdienst op. Verder zorg je voor de efficiëntie van de productie en bijhorende processen vanuit een onderhoud-technisch standpunt op een veilige en doordachte manier.

De Maintenance Manager is onder andere verantwoordelijk voor:

 • De algemene organisatie en werkverdeling van de Onderhoudsdienst.
 • Het onderhoud van de productiemachines en garantie van de machinebeschikbaarheid.
 • De nutsvoorzieningen en bijhorende infrastructuur.
 • De uitvoering van geplande werkzaamheden binnen de afgesproken termijnen.
 • Een optimale EHS integratie bij het ontwerpen en verbeteren van nieuwe en bestaande installaties.
 • De beslissing welke opdrachten Lamifil zelf uitvoert en welke taken uitbesteed worden.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Technical Manager.

 

Jouw profiel

 • Minimum een Bachelor diploma in een technische richting.
 • Ervaring in leidinggevende functie in een industriële productieomgeving.
 • Uitgebreide kennis van mechanica, hydraulica, pneumatica en elektriciteit.
 • Uitgebreide kennis van onderhoudswerking en -planning.
 • Basiskennis wetgeving arbeidsveiligheid.

Verder ben je gebeten door techniek en durf je out of the box denken. Je kan goed risico’s inschatten en weet je dat goede communicatie met je interne en externe klanten echt het verschil maakt! Als enthousiaste, no-nonsense peoplemanager kan je je team motiveren. Je bent hands-on en durf je verbetervoorstellen geven én uitvoeren.

 

Ons aanbod

Lamifil biedt jou een uitdagende en afwisselende functie met zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden binnen een hecht team. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven on-the-job opleiding. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (onder andere 13e maand, maaltijdcheques, premies, fietsleasing, groepsverzekering,…)  en extra vakantiedagen.

 

Hoe solliciteren?

Heb jij zin om mee te schrijven aan de toekomst van Lamifil? Stuur dan snel je CV met een korte toelichting van je motivatie naar Lamifil ter attentie van Annick Willemen, HR Director, via jobs@lamifil.be