Supply Chain Manager

Lamifil is een toonaangevende wereldspeler in de productie van hoogstaande aluminium- en koperproducten. Met hightech hoogspanningskabels voorzien we miljoenen mensen duurzaam van energie in ruim 30 landen. Meer dan 100000 km van onze spoorwegbovenleidingen doen treinen over de hele wereld efficiënter rijden. Onze innovatieve legeringen worden steeds meer gebruikt voor diverse moderne toepassingen in de automobiel- en luchtvaartsector en in de productie van elektronica en consumentenproducten. Vandaag trekt Lamifil meer dan ooit de kaart van klantgerichte innovatie. Om onze groeistrategie waar te maken zijn we voor het hoofdkantoor in Hemiksem op zoek naar een m/v:

SUPPLY CHAIN MANAGER

Jouw rol:

In jouw rol van Supply Chain Manager, sta je in voor het organiseren, coördineren en aansturen van de afdelingen Logistiek, Aankoop, Verpakking, Planning & Warehouse.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je ontwikkelt, initieert en coördineert diverse projecten om het supply chain proces continu te optimaliseren en de veranderingsprocessen binnen de organisatie te ondersteunen.
 • Je staat borg voor een effectieve en efficiënte productieplanning in functie van een maximale productie efficiëntie en inzet van transportmiddelen om de producten on time bij de klanten te leveren.= Je houdt nauw vinger aan de pols om bij te sturen waar nodig.
 • De aankoopafdeling is verantwoordelijk voor het tijdig beschikbaar zijn van de vereiste productiemiddelen, de algemene frame-agreements met leveranciers, het optimaliseren van het magazijn.
 • Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale en tijdige beschikbaarheid van afgewerkte producten door middel van het stroomlijnen en coördineren van activiteiten tussen de verschillende afdelingen enerzijds en sales afdelingen anderzijds.
 • Je stuurt een team aan waarbij je hen weet te inspireren, te motiveren en te ontwikkelen individueel en in groep om hen zo in staat te stellen hun waardevolle bijdrage te kunnen leveren.
 • Je rapporteert in deze rol aan de Operations Director.

 

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een Bachelor of Master in een economische/logistieke richting en een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige rol en dit in een productieomgeving.
 • Je beschikt over uitstekende people managementvaardigheden. Je kan je team inspireren, laten groeien en motiveren om de uitdagende doelstellingen te behalen.
 • Je bent een sterke communicator op verschillende niveaus zowel binnen als buiten de organisatie. Je bent assertief en in staat mensen te overtuigen zodat ze zich betrokken voelen.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en besluitvaardig. Je oplossingsgerichtheid en creatieve blik stellen jou in staat om out of the box te denken.
 • Je kan zelfstandig werken en houdt ervan om cross departementaal te werken.
 • Naast het Nederlands heb je een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels en het Frans.

 

Ons aanbod:

Lamifil biedt jou een uitdagende en afwisselende functie met zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden binnen een hecht team. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven on-the-job opleiding. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen.

Hoe solliciteren?

Staat deze functie jou op het lijf geschreven?  Heb je zin om met de Lamifil-collega’s mee te werken aan de groei van onze onderneming?  Solliciteer per e-mail en stuur je CV naar jobs@lamifil.be. Solliciteren kan ook via de website www.lamifil.be