Productieoperator Walserij

Productieoperator Walserij 

Lamifil produceert een geavanceerd gamma draden en geleiders in aluminium, aluminiumlegeringen, koper en koperlegeringen voor een brede waaier van toepassingen. Momenteel zijn wij op zoek naar een operator voor de afdeling walserij.

Jouw functie:

 Je rapporteert aan de brigadier van jouw ploeg en maakt deel uit van het team operatoren

 • Je voert taken uit in het smelt/gietproces van aluminiumblokken naar aluminiumdraad
 • Je werkt in een team, waar je je handen uit de mauwen steekt om de machines in te stellen en/of om te bouwen en te bevoorraden met nieuwe grondstoffen.
 • Je zorgt voor een goede productiviteit en kwaliteit van ons eindproduct.
 • Je staat in voor orde & netheid aan de installatie
 • Je neemt het initiatief bij problemen.

 

Jouw profiel:

 •  Je hebt ervaring als operator, ervaring in de metaalindustrie is een pluspunt
 • Je bent bereid on in een drie-ploegensysteem te werken
 • Veiligheid komt op de 1e plaats bij de uitvoering van je taken
 • Je werkt nauwkeurig en met oog voor kwaliteit
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken
 • Je bent perfect Nederlandstalig

 

Aanbod:

Lamifil biedt jou een uitdagende en afwisselende functie met zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden binnen een hecht team. Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en een positieve groepssfeer centraal staan. Je kan rekenen op een doorgedreven on-the-job opleiding. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (onder andere 13e maand, maaltijdcheques, premies, fietsleasing, groepsverzekering,…)  en extra vakantiedagen.

 Hoe solliciteren:

Staat deze functie jou op het lijf geschreven?  Heb je zin om met de Lamifil-collega’s mee te werken aan de groei van onze onderneming?  Solliciteer per e-mail en stuur je Cv naar jobs@lamifil.be. Solliciteren kan ook via de website www.lamifil.be